Udlejning af cargotrailer og bagageboks

Uanset om du har brug for at transportere dine cykler, møbler, håndværkermaterialer eller lignende, er leje af en cargotrailer en praktisk og smart løsning at overveje. 

En cargotrailer / bagageboks sørger ikke kun for en sikker opbevaring, men giver også den nødvendige beskyttelse, mens du transporterer dine ting fra et sted til et andet. Med en cargotrailer er du sikret en problemfri flytning af dine ting med fuldstændig ro i sindet. 

Derudover er de ideelle både til kortere og længere ture alt efter, hvad der er behov for. På nogle tidspunkter er det ikke nok med hverken en lille eller en åben trailer – og det er her, at en cargotrailer kan være den oplagte løsning for dig.

Fordele ved leje af cargotrailer

Både virksomheder og private vælger leje af cargotrailere, fordi de er sikre, pålidelige og beskytter enhver genstand under transporten. 

Det er nærmest lige meget, hvad du ønsker at flytte, da cargotrailere er en god mulighed til stort set enhver ting så længe, at der er nok plads. Desuden kan du få glæde af en lang række af fordele ved at leje en cargotrailer.

Økonomisk

Leje af cargotrailere er yderst overkommeligt i forhold til, hvis du skulle købe en cargotrailer. 

Det er derfor, at mange vælger denne løsning, da de fleste ikke har brug for en cargotrailer hele tiden. At leje en cargotrailer kan gøres for en forholdsvis billig pris, hvilket er en stor fordel.

Sikkerhed

Cargotrailere er uden tvivl meget sikrere end noget andet alternativ. De har evnen til at sikre dine ting mod dårligt vejr, støv, snavs og uønskede forhold. Du kan sikre dine ting ved at låse traileren og bekvemt flytte dem fra et sted til et andet. 

Det er en af grundene til, hvorfor det er en fordel at leje en cargotrailer, hvis du eksempelvis skal flytte, køre rundt med diverse materialer, værdifulde genstande eller lignende.

Opbevaring

Dette er helt klart et overset aspekt. En cargotrailer kan nemt opbevare dine vigtige genstande i en periode, hvis du ikke har mulighed for at tømme den lige med det samme. Måske har du ikke tid til at tømme traileren på flyttedagen? 

Eller måske kan du ikke komme af med tingene på den specifikke destination på selve dagen? Ved brug af en cargotrailer kan du sikkert opbevare dine ting i en periode uden at være bange for, at der kommer nogle og tager dem.

Nem og hurtig lejeproces

Ønsker du at leje en cargotrailer, er det slet ikke så svært. Hos LejBoxen.dk kan du nemt og hurtigt booke en cargotrailer og afhente den på vores adresse. Det hele foregår online, og vi kræver ingen former for depositum. Du betaler derfor først ved afhentningen.

Leje af cargotrailer

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til cargotrailere

Hvad er en cargotrailer?

En cargotrailer er en lukket trailer, hvor du kan fragte forskellige ting bag på din bil fra et sted til et andet. I modsætning til en åben trailer beskytter en cargotrailer dine ting optimalt fra diverse vind og vejr, støv m.m. under transporten.

Hvad koster det at leje en cargotrailer?

Prisen for at leje en cargotrailer varierer fra firma til firma. Hos LejBoxen.dk kan du leje en stor cargotrailer for 200 kroner pr. dag.

Hvad kan jeg transportere i en cargotrailer?

I og med at cargotrailere er designet til at give en uovertruffen beskyttelse af dine ting, kan de bruges til et hav af formål. Du kan transportere alt lige fra møbler til håndværkermaterialer, cykler, andet interiør m.m. i en cargotrailer.

Det bør du overveje, inden leje cargotrailer

Inden du lejer en cargotrailer, er der flere faktorer, du bør overveje. Først og fremmest skal du tjekke, hvor stor traileren er for at se, om der er plads til det, du ønsker at flytte. Hos LejBoxen.dk kan du leje en stor cargotrailer på 5,5 kubikmeter, så der er god plads, hvis du skal flytte eller lignende.

 

Når du lejer en cargotrailer, bør du desuden undersøge, hvor høj en vægt dit køretøj må trække samt, om selve læsset vil overskride den pågældende cargotrailers totalvægt. 

 

Det vil du altid kunne se i registreringsattesten for bilen og traileren, som du skal have med dig, når du kører på vejen. Det er vigtigt, at du har styr på dette, så du ved, hvad du har af muligheder, når du skal leje en cargotrailer.

Andre ting, du altid bør tjekke, før du lejer en cargotrailer:

  • Kontroller altid trailerens bremser.
  • Kontroller altid trailerens lys.
  • Kontroller altid trailerens døre.
  • Kontroller altid trailerens hjul.


Det er en fordel, hvis cargotraileren har en god dør med en nem adgang, så det er let at laste den samt fjerne tingene igen. 

Derudover bør du tjekke, om trailerens indvendige design stemmer overens med det, du skal bruge den til. Lejer du cargotraileren i en længere periode, er det ydermere vigtigt, at du har plads til at opbevare den et sikkert sted. 

Måske har du søgt efter dette:

  • bagageboks til anhængertræk leje
  • bagageboks til anhængertræk test

Lej en stor cargotrailer til mange formål enkelt og ligetil hos LejBoxen.dk

Ved leje af cargotrailer er det vigtigt, at du vælger en pålidelig virksomhed med mulighed for en enkel lejeproces. Begge dele får du hos LejBoxen.dk. 

Hos os er det meget nemt at leje din cargotrailer, så den er klar til dig, når du har brug for det. Det anbefales dog, at du lejer den i god tid på de specifikke datoer, så du er sikker på, at den er ledig, når du skal anvende den. 

Du kan leje cargotraileren online og vælge de datoer, du skal bruge den. Herefter betaler du for lejeperioden, når du afhenter traileren på vores adresse. Husk at du også altid kan afbestille traileren gratis så længe, at du gør det senest 14 dage før afhentningen.

Besøg vores shop
Skriv til os
Tagbox på abonnement