Leje af cykelanhænger

Ikke alle cykelture starter fra din hoveddør. Hvis du ønsker at cykle længere væk end normalt eller skal have cyklen med på ferien, skal du bruge noget til at transportere den nemt og sikkert med. 

Med en cykelanhænger til bilen kan du tage dine cykler med dig overalt. En cykelanhænger er en af de bedste og mest fleksible måder til at transportere din cykel fra A til B sikkert og nemt. 

Ønsker du ikke at bruge penge på at købe en ny cykelanhænger, du kun skal bruge en gang eller et par gange om året, findes der andre løsninger. Det kan især være værd at overveje, om du skal vælge at leje en cykelanhænger i stedet.

 

Fordele ved at leje cykelanhænger

Uanset om du skal transportere din cykel til en cykeltur længere væk fra hjemmet, om du skal have den med til et cykelløb eller, om du skal have alle familiens cykler med på ferie, skal der findes en løsning på, hvordan det skal foregå.

 

Vælger du at leje en cykelanhænger, er der ikke kun mere plads til dine medpassagerer i bilen. Men du behøver heller ikke døje med en snavset cykel fyldt med olie inde i selve din bil. Det sparer dig for rengøring af bilen og en masse vedligehold. En cykelanhænger er altså en yderst praktisk måde til altid at have en cykel med dig rundt på farten.

 

Derudover er det langt nemmere og billigere for dig at leje en cykelanhænger, hvis du kun skal bruge den i en kort periode på for eksempel en ferie eller lignende. Herved skal du kun af med et mindre beløb, og du skal heller ikke finde plads til at opbevare cykelanhængeren i dit hjem efterfølgende.

 

Bruger du ikke din cykelanhænger i en længere periode, kan det være, at du får dårlig samvittighed over, at den bare står og samler støv. Det slipper du for, hvis du lejer en cykelanhænger, når du ved, at du skal bruge den.

Leje af cykelanhænger

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til cykelafhængere

Hvad er en cykelanhænger?

En cykelanhænger er en form for tilbehør, der fastgøres til et køretøj for at transportere en eller flere cykler.

 

Hvilken cykelanhænger er bedst for mig?

Når du starter din søgning efter en cykelanhænger, er det bedste sted at starte ved at spørge dig selv: Hvad har jeg brug for? Der findes forskellige modeller, så du skal gøre det klart for dig selv, hvad dine behov er.

 

Hvilken cykelanhænger er bedst for mig?

Når du starter din søgning efter en cykelanhænger, er det bedste sted at starte ved at spørge dig selv: Hvad har jeg brug for? Der findes forskellige modeller, så du skal gøre det klart for dig selv, hvad dine behov er.

Det bør du overveje, inden du lejer en cykelanhænger

At leje en cykelanhænger er hverken tidskrævende eller besværligt. Hos LejBoxen.dk har vi gjort det nemt for dig at booke din cykelanhænger online, så den er klar til, når du skal bruge den. Men inden du lejer en cykelanhænger, er der nogle faktorer, du bør være opmærksom på.

Dit køretøj:

Først skal du overveje, hvilket køretøj du bruger, da ikke alle cykelanhængere passer til alle biler. Tjek derfor, om den specifikke model kan bruges til din bil.

Dine cykler:

Dernæst bør du finde ud af, hvor mange cykler du skal have med dig, og hvilken type cykel der er tale om. Det varierer fra cykelanhænger til cykelanhænger.

Dine individuelle behov:

Endelig skal du tænke over, hvilke funktioner du ønsker fra din cykelanhænger. Hvis du skal have adgang til bagagerummet på din bil, mens du transporterer dine cykler, skal du vælge en model, der er egnet til dette. Samtidigt er det en fordel, hvis alle stelholdere kan låses, så du ikke ender med at få stjålet din cykel, mens den hænger bag på din bil.

Husk at køre sikkert med din cykelanhænger

  • Tjek at cykelanhængeren sidder korrekt fast på din bil lige såvel som selve cyklerne, inden du kører afsted.
  • Det er en fordel, at du tjekker dette igen efter, at du har kørt i 5-10 minutter for at være på den sikre side.
  • Lad vær med at placere dine cykler med bagage på cykelanhængeren. Desuden bør du ikke dække dine cykler til med eksempelvis en presenning eller lignende, når du kører rundt med dem.
  • Kør aldrig hurtigere end hvad du må, når du har en cykelanhænger og cykler på din bil. For nogle cykelholdere er der en maksimal hastighed, som de er godkendt til.
  • Placer altid den cykel, der vejer mest, tættest på bilen.
  • Placer aldrig flere cykler på cykelanhængeren, end hvad den er beregnet til. Det samme gælder, hvis der er en maksimalbelastning.
  • Kør altid roligt, forsvarligt og sikkert, når du har en cykelanhænger og cykler bag på bilen, da det er anderledes i forhold til, når du ikke kører rundt med disse ting.

Ovenstående sikkerhedsforanstaltninger er vigtige at overholde, når du har lejet en cykelanhænger. Det er ligegyldigt, hvad du skal bruge den til samt, hvor langt du skal køre med den, da alle gode råd stadig gør sig gældende. 

Det vigtigste er, at du til at starte med lejer en cykelholder, der passer til dine ønsker og behov. Når først du har lejet den og skal på tur, skal du blot huske at have disse sikkerhedsforanstaltninger in mente.

Gør det nemt at køre på sommerferie med en cykelanhænger

Lige meget hvilken cykelanhænger, der er tale om, er det altafgørende, at du kører rundt med dine cykler på en sikker og forsvarlig måde. Du skal derfor altid huske på, at du gør brug af relevante sikkerhedsforanstaltninger både for din egen samt for dine medtrafikanters skyld.

Besøg vores shop
Skriv til os
Tagbox på abonnement