Tagtelt PEAK XXL

Peak XXL gør det nemt at tage hele familien med på eventyr, da der er god plads til op til fire voksne – så to voksne og to børn kan snildt være der. Hardshell-boxen har en god størrelse, der passer til taget på de fleste stationcars eller SUVér. Det smarte er, at teltet folder ud over siden af bilen, så du får et større liggeareal end i de fleste andre tagtelte. Teltet er designet med skylight og vinduer i siderne, så du får god udluftning og et dejligt lysindfald i teltet. Og når det er sovetid, kan du nyde udsigten til stjernehimlen fra alle sider.

De 3 første dage koster 2100 kr. efterfølgende dage koster 300 kr. pr. dag + depositum på 2000 kr.

Leje og depositum betales ved afhentning. LejBoxen.dk montere tagteltet på jeres bil, efterfølgende gennem går vi det sammen, så I er 100 % klar til at holde ferie. Når tagteltet skal afleveres igen, gennem går vi det sammen igen, LejBoxen.dk afmontere tagteltet og hvis alt er som det skal være tilbagebetales depositummet.
Tagteltet skal tilbageleveres i samme stand som det blev modtaget i.
Der må ikke være dyr i tagteltet.

Tagbøjler er ikke inkl. prisen, de skal bookes separat, vi anbefaler at man tjekker bils dynamiske tagvægt.
Du kan slå den op på www.car.info eller i bilens instruktionsbog. i bilens instruktionsbog eller på car.info dynamiske tagvægt.

Mål L 220 x B 198 x H 110 cm
Hard Shell L 200 x B 123 x H 25 cm
Egen vægt 75 kg
Max last 300 kg
40 mm madras. inkl. underlag
Sko pose og stormsikring

 

 

 

700,00 kr./ dag

2 på lager

Fjern valgte