Leje af tagboks

En tagboks er en praktisk løsning, hvis der er brug for at have flere ting med dig på sommerferien eller kør-selv-ferien end, hvad der er plads til i din bil. For selv hvis du ejer en stor bil, er der altid nogle ting, der skal efterlades derhjemme, da der ikke er nok plads.

Hvis du har pladsproblemer, når det kommer til at pakke alt til din ferie, kan en tagboks være den perfekte løsning. På den måde er du sikret, at der både er plads til oppakningen og familien.

Du har måske tidligere overvejet at investere i en tagboks, men mener, at det er alt for dyrt, når nu den kun skal bruges en gang om året i sommerferien. I stedet for at købe en tagboks er det en oplagt mulighed at leje din tagboks til din næste kør-selv-ferie i sommermånederne.

Lej produkter her

Fordele ved en tagboks til sommerferien

Tagbokse gør brug af bilens værdifulde plads på taget, så du kan have meget mere bagage med dig på din sommerferie.

De gør det lettere at organisere dine ting, og du kan lægge ting, som du har brug for under hele rejsen i bagagerummet, hvor de er let tilgængelige uden at skulle rode rundt på taget af din bil for at finde dem. Det betyder også, at alle medpassagerer kan rejse mere komfortabelt uden at have bagage mast ind mellem dem og under deres fødder.

Der er en mange gode grunde til, hvorfor det er en god idé med en tagboks til din næste sommerferie. Du opnår nemlig disse fordele:

  • Du opnår en sikker opbevaring.
  • Du kan finde tagbokse i mange størrelser alt efter dine behov.
  • De øger mængden af bagage, du kan medbringe.
  • De er nemme at montere.
leje af tagboks

FAQ -  ofte stillede spørgsmål om leje af tagboks

Hvad er en tagboks?

En tagboks er en stor kasse, der fastgøres på taget af din bil. Tagbokse er designet til at tilbyde ekstra opbevaringsplads til en lang række af ting såsom kufferter m.m.

Hvorfor er tagbokse nyttige?

Med en tagboks får du ekstra plads i bilen, så du kan tage endnu flere ting med dig. En overfyldt bil kan også udgøre en sikkerhedsrisiko, hvilket du kan undgå ved brug af en tagboks.

Hvad koster det at leje en tagboks?

Prisen for at leje en tagboks varierer alt efter model samt antal af dage. Hos LejBoxen.dk udlejer vi tagbokse helt ned til 54 kroner pr. dag og op til 68 kroner pr. dag.

Derfor bør du leje en tagboks

En tagboks kan være en stor investering

At købe en tagboks kan være en stor investering – især hvis du kun har brug for den, når du skal på sommerferie en gang om året. Hvis du mangler plads i bilen hvert år, kan du i stedet vælge at leje en tagboks. En tagboks gør det så meget enklere at transportere din bagage og andre vigtige ting.

Ved at leje en tagboks ender du med en omkostningseffektiv løsning. Fremfor at bruge et stort beløb på at købe en tagboks, kan du nøjes med et mindre lejebeløb. Det kan være en stor udgift at tage på ferie, hvorfor det er en fordel at spare penge, hvor det er muligt.

Derudover behøver du heller ikke at tænke over, hvordan du skal opbevare tagboksen, når den ikke er i brug. Samtidigt skal du ikke bekymre dig om, at du lige pludselig står med en forkert tagboks, fordi du har skiftet bil.

Lejer du, kan du blot leje en ny tagboks næste gang, så den passer til din nye bil. Desuden kan du skifte tagboks fra gang til gang, hvis du nogle år har brug for en større model end andre år.

Sidst men ikke mindst skal du ikke være ked af at lade din tagboks stå derhjemme, hvis du nogle år vælger at flyve på sommerferie fremfor at køre.

Hvilken tagboks er den bedste at leje til sommerferien?

Den bedste tagboks til din sommerferie afhænger af dine ønsker, behov samt din bil. Nedenfor finder du et par gode råd, der er værd at tage i betragtning inden valg af en specifik tagboks.

Tagboksens kapacitet

Hvis du kører alene på sommerferie, behøver du som regel ikke mere end en mindre tagboks med en lavere kapacitet. Skal du til gengæld med hele familien på sommerferie, skal du typisk op i en større størrelse. Det er vigtigt, at du altid starter med at tage et kig på tagboksens kapacitet.

Hvor meget må din bil lastes med?

Før du lejer en tagboks, skal du huske at undersøge, hvor meget din bil må lastes med. Dette varierer nemlig fra bil til bil. Der kan sagtens være en maksimal begrænsning i forhold til din bils lasteevne, som er under, hvad en bestemt tagboks må laste. Det er vigtigt, at du ikke laster din bil med mere end, hvad den er godkendt til. Det kan nemlig føre til farlige situationer eller en bøde.

Kvaliteten af tagboksen

Mange tagbokse kan minde rigtig meget om hinanden. Men de er skam ikke alle sammen ens. Nogle tagbokse er lavet af langt dårligere materiale, hvorfor de støjer mere og ikke kan holde til lige så meget. Du bør vælge at leje en tagboks i høj kvalitet fra et anerkendt mærke, så du er sikret, at din bagage opbevares sikkert.

Gør det nemt at køre på sommerferie med en tagboks

For de fleste mennesker vil en tagboks være den mest praktiske måde at transportere bagage på, når de skal køre på sommerferie. Det frigør plads i din bil, så alle kan køre komfortabelt hele vejen. Det giver dig også mulighed for at vide, at din bagage er sikker, og at den ankommer til din destination uden problemer.
Hos LejBoxen.dk udlejer vi udelukkende tagbokse af høj kvalitet, så du ikke har noget at bekymre dig om. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så du ender med den rette tagboks til din næste sommerferie.

Besøg vores shop
Skriv til os
Tagbox på abonnement